HET GROOTSTE AANBOD VLIEGTICKETS NAAR MAROKKO


Het aantal passagiers dat jaarlijks naar Marokko reist, neemt in rap tempo toe. Marokko is een populaire vakantiebestemming en met name in de zomer reizen veel Nederlandse Marokkanen naar Marokko. 


Otla.nl vergelijkt de vliegticketprijzen van de verschillende vliegtuigmaatschappijen die vanuit Nederland, België en Duitsland naar Marokko vliegen. U hoeft dus niet meer op verschillende websites te kijken, bij ons ziet u alle mogelijkheden en prijzen in één overzicht. U hoeft slechts aan te geven wanneer u wenst te vliegen. Wanneer er alternatieve bestemmingen beschikbaar zijn die nog goedkoper zijn, dan wordt ook deze informatie getoond. U kunt zelf controleren of andere data goedkoper zijn, door te klikken op ‘een paar dagen eerder of later’. Dit kan al gauw tientallen euro’s schelen. 


Otla.nl heeft afspraken gemaakt met een aantal vliegtuigmaatschappijen die regelmatig naar Marokko vliegen, zodat wij de goedkoopste vluchten aan kunnen bieden. In drukke reisperiodes, zoals de zomer, werken wij met eigen chartervluchten naar de bestemmingen Nador en Al Hoceima in samenwerking met bijvoorbeeld Corendon. De prijzen van de vliegtickets op onze eigen chartervluchten zijn vaak goedkoper dan die van andere aanbieders. Wij zijn graag transparant over hoe dit kan. Dit kan door flexibel te zijn in data. Voor u betekent dit dat u er rekening mee dient te houden dat door omstandigheden de vlucht twee weken voorafgaand aan de vertrekdatum gewijzigd kan worden. Indien dit niet goed uitkomt voor u, krijgt u de mogelijkheid een alternatieve bestemming te kiezen of uw betaling geretourneerd te krijgen.